Hoevenseweg

Uden

Hoevenseweg

PlaatsUden
ProjectHoevenseweg
Start bouw-
Oplevering-
Downloads-
Interesse?

Projectinformatie

In het buurtschap Hoeven, ten zuiden van de woningen aan de Hoevenseweg aan het verlengde van de Hofstraat is nog ruimte beschikbaar voor één bouwkavel.

De locatie aan de Hofstraat ligt op een mooie locatie in de overgang tussen villabebouwing aan de Hoevenseweg en het oude lint van de Klantstraat. In de ontwikkeling van dit bouwkavel wordt rekening gehouden met een passende invulling voor in de ruimtelijke structuur van Hoeven. Vandaar dat op dit bouwkavel ter grootte van ruim 1.600 m2 maximaal 1 vrijstaande woning mag worden gebouwd waarvoor ruimtelijke randvoorwaarden gelden.

Op dit moment vindt de planologische procedure plaats, waardoor er nog geen duidelijkheid over het moment van verkoop van dit bouwkavel. Het is daarom ook nog niet mogelijk uw interesse voor dit bouwkavel kenbaar te maken. We verwachten hierover na de zomervakantie meer informatie. Is uw interesse gewekt, abonneer u dan op de nieuwsbrief van de Kavelwinkel. Zodra er meer informatie bekend is, informeren we u daarover via deze nieuwsbrief.
Wilt u het ontwerpbestemmingsplan en de ruimtelijke randvoorwaarden al inzien, neem dan een kijkje op: https://www.uden.nl/inwoners/bouwen-en-verbouwen/bestemmingsplannen/overzicht-bestemmingsplannen/NL.IMRO.0856.BPHoevensewgong

Op kaart