Nieuws | Agenda

Verkoop kavels Spechtenlaan Odiliapeel via loting

De uitgifte van de nieuwe kavels aan de Spechtenlaan in Odiliapeel is gestart en zal verlopen via inschrijving. Bij meer belangstellenden per kavel wordt geloot. De inschrijftermijn sluit op 31 januari 2018.

Wethouder René Peerenboom: "De bouw van nieuwe woningen in Odiliapeel is goed op gang gekomen. We zien dat er ook al veel belangstelling is voor dit nieuwe gedeelte aan de Spechtenlaan. Om iedereen een gelijke kans te geven, hebben we besloten om het volgende aantal nieuwbouwkavels uit te geven via inschrijving en loting. Als er meer gegadigden zijn voor eenzelfde kavel, wordt via loting bepaald aan wie dat kavel als eerste wordt aangeboden. Dat lijkt ons het meest eerlijk."

Inschrijfprocedure

Belangstellenden kunnen hun voorkeur voor een kavel doorgeven via de Kavelwinkel van de gemeente. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie over de kavelindeling van het gebied en de soort bebouwing. Voor de kavels worden de prijzen van 2017 gehanteerd. De inschrijftermijn voor de nieuwe kavels in het plan Spechtenlaan sluit op 31 januari 2018. Loting vindt dan aansluitend plaats medio februari, onder toezicht van een notaris.

29 nieuwe woningen

Het plan Spechtenlaan bestaat uit verschillende wijkgedeelten. In 2018 start de bouw van twee nieuwe gedeelten,  met in totaal 29 kavels voor nieuwbouw. Op deze kavels worden zowel rijwoningen gerealiseerd als twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen. Het nieuwbouwplan grenst aan een prachtig bosgebied en vormt onderdeel van de grotere nieuwbouwwijk Spechtenlaan.  De wijk ligt op loop-/fietsafstand van het dorpscentrum van Odiliapeel.

Meer informatie

Heb je belangstelling voor een kavel in het nieuwbouwproject Spechtenlaan of wil je meer weten? Bel/mail: Kavelwinkel Uden,  (0413) 28 14 44 of kavel@uden.nl. Of bekijk de projectpagina van Spechtenlaan fase IIb.