Nieuws | Agenda

Kavelpaspoorten en brochure Park Maashorst

Vanaf vandaag vindt u op onze website bij elk kavel van kamers 2 en 3 van Park Maashorst ook een kavelpaspoort. Op dit kavelpaspoort staan naast de oppervlakte en verkoopprijs meer details over de kavels. U vindt er de afmetingen van de kavels, wat de bestemmingsgrenzen zijn en welke stedenbouwkundige eisen er zijn. Uiteraard zijn de paspoorten een samenvatting en bevatten ze niet alle informatie. Daarvoor kunt u een kijkje nemen in het Uitwerkingsplan en het Beeldkwaliteitplan.

De gebiedsbrochure waarin u meer informatie over het plangebied kunt nalezen, vindt u ook vanaf vandaag op de projectpagina Park Maashorst.

Informatiemarkt 19 en 20 september 2020 (onder voorbehoud)

Wilt u graag bijgepraat worden over de ontwikkelingen van het plangebied of heeft u vragen over de bouwkavels in kamers 2 en 3 van Park Maashorst? Noteer dan alvast het weekend van 19 en 20 september in uw agenda. Wanneer de maatregelen rondom het coronavirus het toelaten, heten wij u graag welkom op deze informatiemarkt. Deze markt zal er wat anders uitzien dan u van ons gewend bent omdat we verwachten hiervoor te moeten werken via aanmelding per tijdslot. Wij informeren u hier na de zomervakantie verder over. Dan is er waarschijnlijk ook meer duidelijkheid rondom eventuele versoepelingen of aanscherpingen van de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beheersen.