Nieuws | Agenda

Vrijgegeven kavels Spechtenlaan fase IIb

In het nieuwbouwproject Spechtenlaan in Odiliapeel zijn vanaf vandaag acht bouwkavels beschikbaar voor particuliere zelfbouw. Vier daarvan zijn bedoeld voor vrijstaande woningen, de andere vier voor twee-onder-een-kap woningen. Deze bouwkavels worden uitgegeven volgens de methode ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Wethouder Maarten Prinssen: “In een eerste ronde konden belangstellenden zich inschrijven voor een kavel en is de toekenning bepaald door loting. Nu gaan we over tot het systeem ‘wie het eerst komt’. Daarvoor zijn nog acht bouwkavels beschikbaar. Een mooie kans als je in eigen beheer wilt bouwen, vrijstaand of twee-onder-een-kap.”

Dit deel van het plangebied Spechtenlaan in Odiliapeel (noordelijke en zuidelijke ‘vlek’, ofwel Spechtenlaan fase IIb) voorziet in totaal straks in 39 woningen. Het overgrote deel daarvan betreft zelfbouw met de mogelijkheid van variatie in architectuur, volume en materiaalgebruik. Inmiddels zijn al 16 woningen klaar of is gestart met de bouw. Dit is het laatste onderdeel van het project dat wordt ontwikkeld.

Meer informatie

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via het kavelkeuzeformulier. Dit kunt u downloaden bij de informatie over de afzonderlijke kavels (deze vindt u onder Bouwen). Wanneer meer belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde kavel, is de datum van ontvangst van de inschrijving door de gemeente bepalend.
Kijk voor meer informatie over de kavels bij het onderwerp Bouwen (Odiliapeel, project Spechtenlaan IIb) of neem contact op met de Kavelwinkel van de gemeente via (0413) 281444 of kavel@uden.nl.