Nieuws | Agenda

Nieuwe grondprijzen Uden

Gemeente Uden heeft de nieuwe prijzen van bouwgrond voor particuliere woningbouw en bedrijventerreinen vastgesteld. Redelijke tarieven, zeker vergeleken met andere locaties in de regio. Bovendien werken we met een aantrekkelijk staffelsysteem. De grondprijzen in Uden zijn relatief gunstig, zeker gezien de centrumfunctie die Uden vervult. Je hebt hier toch de beschikking over allerlei stedelijke voorzieningen, zoals winkelcentrum, ziekenhuis, theater, zwembad, etc. Een investering in een huis in Uden is dus niet alleen aantrekkelijk, maar ook waardevast.

Prijs per situatie verschillend

De grondprijzen voor particuliere woningbouw in Uden verschillen iets per plangebied. Bovendien is de uiteindelijke prijs van een bouwkavel afhankelijk van de grootte van het kavel en het type woning dat wordt gebouwd. De gemeente hanteert bij de berekening namelijk een systeem waardoor je minder betaalt voor extra vierkante meters. De korting op die extra meters kan in sommige situaties oplopen tot wel 50%. Daardoor is het lastig om één gemiddelde grondprijs af te geven voor Uden. De uiteindelijke prijs per meter is immers per situatie verschillend.

Bijvoorbeeld:

Vrijstaande woning 675 m2 Uden € 245 p/m2, excl. btw (was € 239)
Twee-onder-één-kap 375 m2 Odiliapeel € 199 p/m2, excl. btw (was € 195)

Meer informatie

Via de pagina Bouwen op deze website houden we u op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten. Daar vindt u ook de prijzen per kavel. Met vragen over deze woningbouwprojecten kunt u terecht bij de Kavelwinkel van de gemeente via (0413) 28 14 44 of kavel@uden.nl. Met vragen over bedrijfskavels kunt u terecht bij José Wilms, via jose.wilms@uden.nl.