Nieuws | Agenda

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws omtrent wonen in Uden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief 13 april 2021

Bouwkavels PM-14 en PM-15 zijn inmiddels verloot, maar er is op Park Maashorst ook een kavel terug beschikbaar gekomen voor verkoop, kavel PM-28. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over en ook over de oproep om mee te denken over de woonvisie van de toekomstige gemeente Maashorst.

Lees meer

Prijsvraag nieuwe woonvormen Park Maashorst

In kamer 4 van het nieuwe woongebied Park Maashorst is 4.500 m2 ruimte voor de ontwikkeling van (een) nieuwe woonvorm(en). In de vorm van een prijsvraag wil gemeente Uden iedereen de gelegenheid bieden om met goede ideeën te komen.

Lees meer

Nieuwsbrief 29 januari 2021

In onze vorige nieuwsbrief hebben we al aangekondigd dat de bouwkavels PM-14 en PM-15 via verloting worden verkocht. In deze nieuwsbrief leest u meer over hoe u zich voor deze kavels kunt inschrijven.

Lees meer

Nieuwsbrief 18 januari 2021

In de eerste nieuwsbrief van 2021 praten we u graag bij over de stand van zaken van diverse plannen, waaronder de verloting van kavels 14 en 15 van Park Maashorst - kamers 2 en 3.

Lees meer

Nederland in cijfers, editie 2020 bekend

Uit de grote hoeveelheid data die het CBS verzamelt, haalt Nederland in cijfers ongegeneerd wat krenten uit de pap. Deze krenten zijn de basis voor 38 bijzondere infographics waarmee Nederland in cijfers op luchtige wijze een mooi beeld geeft van hoe Nederland ervoor staat.

Lees meer

Vrijgave bouwkavels 3 en 26 Park Maashorst op 3 december 2020

Bouwkavels 3 en 26 van Park Maashorst, kamers 2 en 3 waren na de loting van 3 november nog niet gereserveerd. Deze kavels worden nu apart verkocht. Dit gebeurt via de methode 'Wie het eerst komt...'.

Lees meer

Nieuwsbrief 24 november 2020

Op 3 november 2020 heeft de verloting van de bouwkavels in Park Maashorst plaatsgevonden. Tijdens deze verloting zijn 28 bouwkavels gereserveerd. De twee nietgereserveerde bouwkavels (3 en 26) worden via de methode “Wie het eerst komt….” verkocht. Inschrijven kan vanaf 3 december 2020 om 12.00 uur.

Lees meer

28 zelfbouwkavels Park Maashorst toegekend

Dinsdagavond vond de verloting plaats van de zelfbouwkavels in Park Maashorst, het nieuwbouwgebied nabij ziekenhuis Bernhoven. Dat gebeurde deze keer online, via Zoom. Van de 30 kavels die nu konden worden verloot, zijn er 28 toegekend.

Lees meer

Nieuwsbrief november 2020

Dinsdagavond vond de digitale verloting plaats van de zelfbouwkavels in Park Maashorst. In de nieuwsbrief vertellen we jullie hoe dat ging en hoe het nu verder gaat. Ook hebben we nieuws over De Ruiter en Eikenheuvel.

Lees meer

Informatiebijeenkomsten Park Maashorst, kamers 2 en 3 19 en 20 september volgeboekt

De informatiebijeenkomsten over de bouwkavels in Park Maashorst kamers 2 en 3 zijn op 19 en 20 september volgeboekt. De extra bijeenkomst op donderdag 24 september is geannuleerd.

Lees meer